Bizim evde balık hep kızartma yapılarak yenilir. Fırında balık falan yapsam Cemo hep burun kıvırıyor. Bu yıl her akşam Samatya dan geçerek eve geliyorum . Cemo' ya hafta da bir gün balık günü yapalım dedim ama ben yemem dedi. Bizde akşam yemeğine gelmediği zamanlarda kızım ile ikimiz için yapıyoruz Samatya dan alınmış taze balıklar gerçekten lezzetli :) Bir türlü gölünü yapamadım Cemo nun illa ton balığı yiyecekmiş . Kendinize alın bana da ton balığı alın diyor.
Hafta sonu abimlerde balık yapalım diye konuşmuştuk.Carrefoursa dan çupra aldık. Eve gelip hazırladım sonra doğum günü için Ataköy 'e gittim ordan döndüğümde fırına verdim yanına güzel rokalı salatayla gerçekten nefisti.
YAPILIŞI ;
- 4 adet çupra
- 1-2 adet havuç varsa tabii
- 4 adet orta boy soğan tabi yoktu 2 adetle yaptım ben malum bekar evi burası
- karabiber
- pul biber
- kekik
- tuz
Hazırlanmış hali bu .
Sıra sıra dizilmiş pişmeye hazır çupralar
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder